Aki szereti a madarakat, annak itt a helye: ingyenes családi fesztivált rendeznek Gödöllőn

MTI   
  Megosztom
Aki szereti a madarakat, annak itt a helye: ingyenes családi fesztivált rendeznek Gödöllőn

Ingyenes családi napot, természetismereti fesztivált rendeznek Szeretjük a madarakat címmel május 11-én, szombaton a Gödöllői Királyi Kastélyban. Az esemény a Magyar Madártani és Természetvédelmi Egyesület (MME) megalakulása 50. évfordulójához kapcsolódó ünnepi sorozat része. A rendezvény kiegészül az Év Fajai Fesztivállal, a madarak és fák napja programokkal, a nemzeti parkok és az MME partnereinek bemutatkozásával - közölték a szervezők hétfőn az MTI-vel.

A fesztivál több mint negyven stand gondoskodik a játékos ismeretszerzésről, tizennyolc előadás nyújt betekintést a természetvédelmi problémákba és megoldási javaslatokba. Lesznek madárgyűrűzési bemutatók, madárismereti séták, kiállítások mutatják be az év fajait és Magyarország természeti értékeit, emellett odúszerelés és festés színesíti a programot.

A szombaton 10 órakor kezdődő programsorozaton a Gödöllői Királyi Kastélyban és parkjában jelen lesznek az MME, a Természetvédelmi Világalap (WWF), a Greenpeace, a Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem (MATE) képviselői, a díszteremben a HalVirág Bábszínház és a Gyergyószárhegyi Kulturális és Művészeti Központ tart bábelőadást.

Címlapkép: Getty Images

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

gödöllő

madarak

szórakozás

fesztivál

mme

állatvédelem

család