Így utazhatunk távolsági buszokkal: itt az ünnepi közlekedési rend

HelloVidék   
  Megosztom
Így utazhatunk távolsági buszokkal: itt az ünnepi közlekedési rend

Közzé tették a Közlekedési Központok és a VOLÁNBUSZ Zrt.az ünnepi menetrendet.

Az elmúlt évekhez hasonlóan, december 24-én, szenteste napján a megszokott menetrendektől eltérően több településen 16 óráig, máshol ritkábban és korlátozásokkal közlekednek az autóbuszok. December 25-én, 26-án, 31-én és 2019. január 1-én ünnepi menetrend lesz érvényben. Január 2-án, szerdán már a munkanapokon megszokott menetrend szerint indulnak a járatok.

A VOLÁNBUSZ Zrt felhívja utasai figyelmét arra, hogy időben tervezzék meg az ünnepi időszak alatti utazásukat, és indulás előtt tájékozódjanak a busztársaságok honlapján. A megnövekvő forgalom miatt érdemes a menetjegyek megvásárlásáról is időben gondoskodni, biztosítva a helyet az utazásra. A pénztárak előtti sorban állás elkerülése érdekében a menetjegy elővételben online is kényelmesen megváltható. Az így vásárolt menetjegy kinyomtatható, vagy felszálláskor erre alkalmas készülékén az autóbusz-vezetőnek is felmutatható a VOLÁNBUSZ Zrt., a DAKK Zrt. és az ÉNYKK Zrt. járatain.

Az ünnepi menetrendekkel kapcsolatos részletes tájékoztatás az alábbi linkeken érhető el:

  • VOLÁNBUSZ Zrt.:

http://www.volanbusz.hu/hu/hirek/forgalmi-hirek/hir/34071

  • Középkelet- magyarországi Közlekedési Központ:

https://www.kmkk.hu/2-nem-besorolt/63-helykozi-szemelyszallitas

https://www.kmkk.hu/12-helyi-menetrend/13-helyi-varosi-menetrendek-es-dijtetelek

  • Középnyugat-magyarországi Közlekedési Központ Zrt.:

http://www.knykk.hu/index.php/aktualis-hirek/617-az-autobuszjaratok-koezlekedesi-rendje-a-karacsonyi-es-az-ujevi-uennepek-koerueli-napokban

  • Dél-alföldi Közlekedési Központ Zrt.:

http://dakk.hu/images/Menetr_taj%20181221-190103%20időszak%20közlekedési%20rendje.pdf

  • Északnyugat-magyarországi Közlekedési Központ Zrt.:

http://www.enykk.hu/data/files/ertesitok_menetrendek/enykk_2018_december_unnepek.pdf

  • Észak-magyarországi Közlekedési Központ Zrt.:

http://www.emkk.hu/index.php?option=com_k2&view=item&id=713:kozlekedesi-rend-2018-december-13-2019-januar-3-kozotti-idoszakban&Itemid=363&lang=hu

  • Dél-dunántúli Közlekedési Központ:

http://ddkk.hu/hu/node/3007

Az utasok itt válthatják meg jegyüket online.

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

volán

karácsony

utazás

busz