Figyelem: a havazás miatt tilos ezekkel a járművekkel a 82-es főúton közlekedni

MTI   
  Megosztom
Figyelem: a havazás miatt tilos ezekkel a járművekkel a 82-es főúton közlekedni

A télies útviszonyok miatt nem közlekedhetnek a 7,5 tonnánál nehezebb tehergépkocsik a Bakonyban a 82-es főúton Veszprém és Veszprémvarsány között - közölte a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság ügyeletes szóvivője szombaton.

Máté Alexandra elmondta: a korlátozás nem vonatkozik a menetrend szerinti autóbuszokra.

Az Útinform szombat délelőtti tájékoztatása szerint a Dunántúlon és a főváros térségében több helyen intenzíven havazik. A gyorsforgalmi utak, valamint a fő- és a mellékutak burkolata az ország túlnyomó részén a megelőző védekezés miatt sónedves, de az erős havazás miatt a Dunántúl középső részén, valamint a főváros térségében előfordulhatnak havas, latyakos szakaszok is - írták.

Felhívták a figyelmet arra, hogy a látótávolság a hózáporok környezetében 100 és 300 méter közöttire csökkenhet.

Címlapkép: Getty Images

LAKÁST, HÁZAT VENNÉL, DE NINCS ELÉG PÉNZED? VAN OLCSÓ MEGOLDÁS!

A Pénzcentrum lakáshitel-kalkulátora szerint ma 15 millió forintot, 20 éves futamidőre, már 4,73 százalékos THM-el, és havi 96 143 forintos törlesztővel fel lehet venni az UniCreditnél. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: a CIB Banknál 5,49% a THM; a Budapest Banknál 5,68%; a Sopron Banknál 5,72%,  a MagNet Banknál pedig 5,73%; míg az Takarékbanknál 5,78%-os THM-mel kalkulálhatunk. Érdemes még megnézni a K&H Bank, a Raiffeisen Bank, és természetesen a többi magyar hitelintézet konstrukcióját is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

havazás

időjárás

télies útviszony