Tömegkarambol történt két autópályán: torlódás alakult ki a balesetek miatt

HelloVidék/MTI   
  Megosztom
Tömegkarambol történt két autópályán: torlódás alakult ki a balesetek miatt

Többen megsérültek, amikor az elsődleges adatok szerint öt gépkocsi összeütközött az M5-ös autópálya Budapest felé vezető oldalán, a kisteleki csomópont közelében szombat délben, a baleset miatt torlódás alakult ki - közölte a rendőrség a honlapján. Kicsivel korábban az M1-esen történt tömeges ütközés.

Az autópályán torlódásra kell számítani.

Elsődleges információk szerint öt gépkocsi úgynevezett ráfutásos baleset következtében összeütközött. Személyi sérülés nem történt, írja a police.hu

A helyszín környezetében a forgalom egy sávon haladhat, ezért torlódásra kell számítani.

Címlapkép: Getty Images

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

tömegbaleset

autópálya

m5-ös autópálya

m1-es autópálya