MÁV: késések, kimaradások a dunántúli vasútvonalakon; itt vannak a friss infók

HelloVidék   
  Megosztom
MÁV: késések, kimaradások a dunántúli vasútvonalakon; itt vannak a friss infók

A csütörtök hajnali vihar jelentős károkat okozott a MÁV vasúti közlekedésében a Dunántúlon. Az oldalukon folyamatosan frissítik a híreket arról, mely vonat helyett közlekedik pótlóbusz, vagy mely vonalokon késnek akár 30-90 percet is a vonatok. A legfontosabbakat mutatjuk. 

A csütörtök reggeli vihar miatt a Kaposvár-Gyékényes-Murakeresztúr-Nagykanizsa vonalszakaszon, továbbá Boba és Ukk, valamint Abaliget és Bükkösd között feszültségkimaradás miatt áll a forgalom, Sávoly és Zalakomár között a biztosítóberendezés is meghibásodott – közölte a MÁV.

Szántód és Balatonszárszó között is feszültségkimaradás miatt szünetel a közlekedés, Siófok és Balatonszemes között pótlóbuszok járnak, a dél-balatoni vonalon 30-90 perccel megnőhet az eljutási idő.

A Székesfehérvár-Nagykanizsa, a Dombóvár-Gyékényes, a Celldömölk-Boba-Zalaegerszeg, a Dombóvár-Pécs vonalon a vonatok várakozásra kényszerülnek, 60-90 perccel megnőhet a menetidő. Nagykanizsa felől a dél-balatoni vonalszakaszra jelentős késéssel érkeznek a távolsági vonatok.

Szántód és Balatonszárszó között feszültségkimaradás miatt továbbra is szünetel a közlekedés, Siófok és Balatonszemes között pótlóbuszok járnak, a dél-balatoni vonalon 30-90 perccel megnőhet az eljutási idő.

A Split felől érkező, Gyékényesről 5:30-kor a Keleti pályaudvarra továbbinduló Adria InterCity (IC 1205) Gyékényesen várakozik, várhatóan 3-4 órás késéssel indul tovább.

Gyékényes és Somogyszob között felsővezetéki hiba miatt pótlóbusz közlekedik, jelentősen hosszabb eljutási időre kell számítani.

Címlapkép: Getty Images

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

vonat

vasúti közlekedés

viharkár

dunántól

pótlóbusz