Akciófilmbe illő jelenet: kiugrott az utasokkal teli, mozgó autóból a sofőr +Videó

HelloVidék   
  Megosztom
Akciófilmbe illő jelenet: kiugrott az utasokkal teli, mozgó autóból a sofőr +Videó

Filmbe illő jelenet játszódott le augusztus elsején délután Szeged közelében. A Készenléti Rendőrség közlése szerint kaszkadőrökre jellemző mozdulattal ugrott ki menet közben az autóból egy sofőr. Tette azonban nemcsak hajmeresztő volt, de életveszélyes is, írja a 24.hu.

A magyar járőrök cseh kollégáikkal közösen hajtottak végre gépkocsizó járőrszolgálatot Szeged környékén. Egy cseh rendszámú szolgálati gépkocsival közlekedtek az 55-ös számú főúton, amikor a 25-ös km. szelvényben lévő körforgalomban nagy sebességgel egy utasokkal teli Audi kanyarodott eléjük.

Közben a vezető nélkül tovább guruló autóban utazóknak sikerült megállítaniuk a gépkocsit. Abban összesen tizenketten utaztak, mindannyian szír állampolgárnak vallották magukat, de okmányokkal nem rendelkeztek, és jogszerű magyarországi tartózkodásukat sem tudták semmivel igazolni.

Így őket a közben helyszínre érkező Csongrád-Csanád vármegyei rendőrök a hatályos magyar jogszabályoknak megfelelően visszakísérték az ideiglenes biztonsági határzárhoz.

A 26 éves román sofőrt beszállították az orvosi ügyeletre az elfogása után, ahol ellátták a hámsérüléseit. Ezt követően történt meg gyanúsított kihallgatása és őrizetbe vétele. A rendőrség embercsempészés miatt indított vele szemben büntetőeljárást, és kezdeményezte a letartóztatását.

Címlapkép: Getty Images

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

készenléti rendőrség

szeged

autó

sofőr

videó

embercsempészés

gyanúsított