Kigyulladt kamionokkal zárult az államalapítás ünnepe: nagy erőkkel kellett oltani Ajkán

HelloVidék   
  Megosztom
Kigyulladt kamionokkal zárult az államalapítás ünnepe: nagy erőkkel kellett oltani Ajkán

Kigyulladt egy kamion rakománya Ajaknál vasárnap este, korábban, délután a 62-esen egy üzemanyagot szállító szerelvény miatt kellett nagy erőkkel kivonulni a katasztrófavédőknek. Székesfehérvárnál teljes szélességében lezárták a főutat a 42-es kilométernél.

Kigyulladt egy tartályos kamion vontatmánya a 62-es főút 42-es kilométerénél, Székesfehérvár térségében. A tűzesethez nagy erőkkel vonultak ki a székesfehérvári hivatásos tűzoltók, akik a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányítása mellett megkezdték a lángok oltását. A beavatkozás idejére teljes szélességében lezárták az érintett útszakaszt. Egy faszenet szállító kamion rakománya ég, izzik Ajaknál, egy benzinkút parkolójában

- adta hírül vasárnap nem sokal este 8 óra előtt a katasztrófavédelem.

A helyszínre a kisvárdai és a záhonyi hivatásos, valamint az ajaki önkéntes tűzoltók vonultak ki, akik három vízsugárral megkezdték a tűz oltását. Az egységek munkáját egy erőgép is segítette, amellyel megbontották a rakományt.

Az első, a székesfehérvári kamiontűz kapcsán a police.hu hétfő reggel 5 óra után nem sollel arról számolt be, hogy az érintett szakaszon jelenleg - forgalomirányító lámpa mellett - egy sávon lehet haladni, ezért kérik a járművezetőket, hogy kiemelt figyelemmel és fokozott óvatossággal vezessenek!

Címlapkép: Getty Images

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

tűz

ajka

benzinkút