Fittyet hánynak a motorosok a város kérésére: felvonulást szerveznek a visegrádi Panoráma úton

HelloVidék   
  Megosztom
Fittyet hánynak a motorosok a város kérésére: felvonulást szerveznek a visegrádi Panoráma úton

Augusztus 26-ára motoros találkozót/felvonulást hívott össze az egyik legismertebb motoros influenszer, hogy felhívják a figyelmet arra, nagyon nincs renden, hogy betiltották a motorozást a visegrádi Panoráma úton - írta meg a vezess.hu.

Ahogy a portál írja, a visegrádi önkormányzat szerint a motorosok versenypályának használták a 2022-ben felújított, Fellegvárhoz vezető utat, ezért radikális megoldást vezettek be: 2022 júniusában kihelyezték a “motorosoknak behajtani tilos táblát” a három kilométeres útszakasz mindkét végére. A tiltás minden évben március 1. és november 1. között érvényes. Az egész sztori pedig nem kis felháborodást keltett a hazai motorosok között, azóta sem tudtak kibékülni a tiltással és közös felvonulást hirdettek augusztus 26-ára.

Címlapkép: Getty Images

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2,5 millió forintot igényelnél, 72 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 50 760 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,29 %), de nem sokkal marad el ettől az CIB Bank 50 948 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

motorosok

visegrád

fellegvár