Hamarosan nyit Magyarország egyik legkülönlegesebb vidéki fürdője: pazar attrakciókkal várnak

HelloVidék   
  Megosztom
Hamarosan nyit Magyarország egyik legkülönlegesebb vidéki fürdője: pazar attrakciókkal várnak

Az elmúlt 2 évben az ország egyik legnagyobb fürdőkomplexuma épült meg Miskolctapolcán. Június 12-én megnyitja kapuit a nagyközönség előtt az Ellipsum Élmény- és Strandfürdő. A projekt részeként valamennyi korosztály külön részleget kap a fürdőn belül, melyek közt lesz sakkmedence, vizes játszótér és három csúszdával ellátott medence is.

A nyitást hosszas és alapos előkészítő munka előzte meg annak érdekében, hogy a vendégek a pandémia ellenére is a lehető legnagyobb biztonságban vehessék igénybe a komplexum szolgáltatásait. A megnyitó napján különleges, színes programokkal kedveskednek kicsiknek és nagyoknak egyaránt, valamint meglepetés vendégek is várják a fürdőzőket.

- olvashatjuk a miskolctapolcai Ellipsum Élmény- és Strandfürdő sajtóközleményében.

Miskolctapolca egyedülálló fürdőparadicsom lehet

A világon nincs még egy olyan helyszín, ahol egymástól pár lépésnyi távolságra található egy természetes barlangfürdő, valamint egy európai mércével is kiemelkedő szolgáltatásokat kínáló élményfürdő és wellness-központ. A miskolctapolcai új fürdőkomplexum a Modern Városok Program keretében 12,7 milliárd forintból épült meg, és pár hét múlva, június 12-én nyílik.

Az új wellness- és fürdőparadicsom nyáron 5000, télen 1300 vendég fogadására lesz képes. A fejlesztés 70-100 új munkahelyet, és évi mintegy 280 ezer új látogatót jelent Miskolcnak.

Az öt, ellipszis alakú épületben többek között helyet kapott:

  • egy sakk-, pezsgő-, élmény- és wellness-medence,
  • a tinédzsereknek három csúszdával ellátott medence,
  • egy élménymedence,
  • a kisgyermekeknek két gyermekmedence
  • és egy vizes játszótér,
  • ezen kívül egy kültéri medence is.

A régen várt nyitást a járványhelyzet enyhülése tette lehetővé, a legelső vendégek pedig egészen biztosan miskolciak lesznek majd, ugyanis egy nappal az ünnepélyes megnyitó előtt 60 szerencsés helyi lakos már kipróbálhatja majd az Ellipsum medencéit és közösségi tereit- közölték. Június 11-én azok a szerencsések léphetnek majd be elsőként az élményfürdőbe, akik a nyitás előtti nyereményjátékban megnyerik a 30db kisorsolt páros belépő egyikét. (Ennek részleteiről nemsokára bővebb információkat is olvashatnak majd az érdeklődők.)

- írják.

Címlapkép: Getty Images

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

élményfürdő

miskolctapolca