Fura égi jelenség Magyarországon: többen UFO-nak nézték a különös fényfüzért + videó

MTI   
  Megosztom
Fura égi jelenség Magyarországon: többen UFO-nak nézték a különös fényfüzért + videó

Tegnap kora este különleges égi jelenséget figyelhettek meg azok, akik a szabadban tartózkodtak és az feltekintettek. Sok fénypont haladt az égen szorosan egymást követve...Vajon mi lehetett?

Szerdán 18 óra előtt pár perccel, akik észak-északnyugat felé kémlelték az eget hazánkban, elsőre furcsának tűnő jelenséget figyelhettek meg. Sok fénypont haladt az égen szorosan egymást követve, mintha csak egy fényfüzér, vagy egy sűrű ledszalag lett volna különálló fénypontokkal - írta az Időkép.

A lap kiemelte szó sincs semmilyen azonosítatlan repülő tárgyakról, ugyanis a Starlink-G4-6 magyar idő szerint szerda hajnali 3 óra 2 perckor Floridában fellőtt műholdjai haladtak át az égen felettünk. A 49 most fellőtt példánnyal együtt immár 2000-nél is több ilyen eszközt küldött földkörüli pályára a SpaceX.

Címlapkép: Getty Images

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

csillagászat

égi jelenség

fény

csillaghullás