Hatalmasat újítottak: 30 milliót költött az egri kórház a sebészeti szakrendelőire

MTI   
  Megosztom
Hatalmasat újítottak: 30 milliót költött az egri kórház a sebészeti szakrendelőire

90 négyzetméteren 3 sebészeti szakrendelőt alakítottak ki öltözőkkel, tárolókkal, mosdókkal együtt. Lett új padló- és falburkolat, korszerű LED-es világítótestek, egyedi klímaberendezés. Új bútorzattal, vizsgálóágyakkal, orvosi lámpákkal szerelték fel a rendelőket.

Saját forrásból korszerűsítette sebészeti szakrendelőit az egri Markhot Ferenc Oktatókórház és Rendelőintézet. Az intézmény tájékoztatása szerint a beruházás részeként

Az érsebészeti, az általános sebészeti és a proktológiai szakrendelő új padló- és falburkolatot kapott, a helyiségekbe korszerű LED-es világítótesteket építettek be és egyedi klímaberendezést szereltek fel. A proktológiai szakrendelőben ezen kívül több, funkcionális helyiség is szolgálja a betegek és a dolgozók kényelmét. A szakrendelőket új bútorzattal, vizsgálóágyakkal, orvosi lámpákkal szerelték fel.

a kivitelezést a műszaki igazgatóság szakemberei végezték el.

Címlapkép: Getty Images

JÓL JÖNNE 2 MILLIÓ FORINT?

Fontos! 2020. december 31-ig minden hazai banknál igényelhetőek az akciós fogyasztási hitelek, melyek kamata egységesen 5,9%. A kedvezményes személyi kölcsön kamata viszont a legtöbb banknál 2021-től megváltozik, és így magasabb lehet a törlesztőrészlet is. Ha például 2 millió forintra lenne szükséged, akkor az egyik legjobb ajánlatot most a CIB Bank nyújtja, itt 60 hónapos futamidővel a kedvezményes időszakban 38414 forintos törlesztőre, míg 2021-től 40219 forintos törlesztőre számíthatsz. De nem marad el ettől a Raiffeisen Bank ajánlata sem, amely esetében, szintén 60 hónapos futamidő esetén, az 5,90 százalékos kedvezményes THM 7,96%-ra ugrik a THM-plafon megszűnése után. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Friss gazdasági, pénzügyi hírek, időrendben a Pénzcentrumon!

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

eger

kórház

markhot ferenc oktatókórház és rendelőintézet

korszerűsítés

sebészet