Csodálatos helyszínen, egy rejtett vidéki völgyben volt Stohl András esküvője: mutatjuk a részleteket

HelloVidék   
  Megosztom
Csodálatos helyszínen, egy rejtett vidéki völgyben volt Stohl András esküvője: mutatjuk a részleteket

Gyönyörű vidéki környezetben, egy fűzfa alatt mondta ki a boldogító igent Stohl András és párja, Vica. A tervezett 100-120 fő helyett, szűk családi és baráti körrel tartották meg az esküvőt.

Gyönyörű vidéki környezetben, a Gödöllőtől nem messze található Domonyvölgyben monda ki a boldogító igent Stohl András és párja, Vica. A lap szerint egy fűzfa alatt keltek egybe, a hátteret pedig a lovaspark paripái és az erdő adták.

Egy hónappal ezelőtt még csak az esküvő dátuma volt biztos, a világjárvány miatt nem tudták, hol, hogyan és a tervezett 100-120 fő helyett végül mekkora násznéppel ünnepelnek

– mondták a magazinnak.

Végül megközelítőleg 50 vendéggel, szűk családi és baráti körrel tartották meg az esküvőt. A virágszirmokat a színész kislánya, Franciska és Vica unokahúga szórta a menyasszony elé. Természetesen Stohl András mind a négy gyermeke jelen volt, továbbá első felesége, Éva. Kollégái közül László Zsolt, Fehér Tibor, Hevér Gábor, Bodrogi Gyula, Szikszai Rémusz, Schmied Zoltán és Alföldi Róbert is a vendégek között mulatott.

Címlapkép: Getty Images

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

hellovidék

stohl andrás

esküvő