Csodálatos helyszínen, egy rejtett vidéki völgyben volt Stohl András esküvője: mutatjuk a részleteket

HelloVidék   
  Megosztom
Csodálatos helyszínen, egy rejtett vidéki völgyben volt Stohl András esküvője: mutatjuk a részleteket

Gyönyörű vidéki környezetben, egy fűzfa alatt mondta ki a boldogító igent Stohl András és párja, Vica. A tervezett 100-120 fő helyett, szűk családi és baráti körrel tartották meg az esküvőt.

Gyönyörű vidéki környezetben, a Gödöllőtől nem messze található Domonyvölgyben monda ki a boldogító igent Stohl András és párja, Vica. A lap szerint egy fűzfa alatt keltek egybe, a hátteret pedig a lovaspark paripái és az erdő adták.

Egy hónappal ezelőtt még csak az esküvő dátuma volt biztos, a világjárvány miatt nem tudták, hol, hogyan és a tervezett 100-120 fő helyett végül mekkora násznéppel ünnepelnek

– mondták a magazinnak.

Végül megközelítőleg 50 vendéggel, szűk családi és baráti körrel tartották meg az esküvőt. A virágszirmokat a színész kislánya, Franciska és Vica unokahúga szórta a menyasszony elé. Természetesen Stohl András mind a négy gyermeke jelen volt, továbbá első felesége, Éva. Kollégái közül László Zsolt, Fehér Tibor, Hevér Gábor, Bodrogi Gyula, Szikszai Rémusz, Schmied Zoltán és Alföldi Róbert is a vendégek között mulatott.

Címlapkép: Getty Images

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

hellovidék

stohl andrás

esküvő