Itt a figyelmeztetés: felhőszakadás, viharos szél és jégeső fog tarolni ezekben a megyékben

MTI   
  Megosztom
Itt a figyelmeztetés: felhőszakadás, viharos szél és jégeső fog tarolni ezekben a megyékben

Az előrejelzés szerint vasárnap a legalacsonyabb hőmérséklet 13-18, a legmagasabb hőmérséklet 25-30 Celsius-fok között valószínű, de zivatarveszély miatt az egész országra elsőfokú figyelmeztetés érvényes.

Vas és Zala megye kivételével vasárnapra is az egész országra elsőfokú figyelmeztetést adott ki zivatarveszély miatt az Országos Meteorológiai Szolgálat. Emellett

Veszélyjelzésükben azt írták: szombaton az éjféli órákig délen és keleten még több, másutt már kevesebb helyen várható zivatar, amihez lokálisan felhőszakadás (20-30, néhol 50 milliméter fölötti mennyiségű csapadék), helyenként viharos (60-80 kilométer/órás) széllökés és jégeső is társulhat. Éjfél után már csak itt-ott fordulhat elő gyenge zivatar.

Vasárnap a déli óráktól a Dunántúlon csak elszórtan, másutt viszont többfelé várható zivatar, átmenetileg viharos (60-80 kilométer/órás) széllökések, néhol jégeső kíséretében. A Dunától keletre egy-egy zivatarcellában felhőszakadás (20-30 milliméter csapadék) is kialakulhat.

Az előrejelzés szerint vasárnap a legalacsonyabb hőmérséklet 13-18, a legmagasabb hőmérséklet 25-30 Celsius-fok között valószínű.

Címlapkép: Getty Images

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2,5 millió forintot igényelnél, 72 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 50 760 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,29 %), de nem sokkal marad el ettől az CIB Bank 50 948 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

időjárás

vihar

eső

csapadék

figyelmeztetés