Koronavírus: újabb vidéki mentős halt bele a betegségbe

MTI   
  Megosztom
Koronavírus: újabb vidéki mentős halt bele a betegségbe

A Magyarországi Mentődolgozók Szövetsége korábban már beszámolt arról is, hogy a mosonmagyaróvári, a ceglédi és a zsadányi mentőállomás egy-egy mentőtisztje is koronavírusban hunyt el. Most újabb áldozatról jött hír.

A Magyarországi Mentődolgozók Szövetsége közösségi oldalán adott hírt arról, hogy újabb bajtársuk lett a koronavírus áldozata.

Mély megrendüléssel tudatjuk, hogy salgótarjáni Bajtársunk, Z. Norbert mentésirányító elvesztette a harcot, amit a koronavírus ellen vívott. Őszinte részvétünket szeretnénk kifejezni Családjának és közvetlen Bajtársainak is. A küzdelmet a világjárvány ellen folytatnunk kell! Ebben Norbert most már fentről segít bennünket

- írták a posztban. Korábban már beszámoltak arról is, hogy a mosonmagyaróvári, a ceglédi és a zsadányi mentőállomás egy-egy mentőtisztje is koronavírusban hunyt el.

? Sajnos egyre többször, szinte minden nap lesújtó hírekről kell beszámolnunk…

Mély megrendüléssel tudatjuk, hogy...

Közzétette: Magyarországi Mentődolgozók Szövetsége2020. december 2., szerda

Címlapkép: Getty Images

Ne maradj le a 10 millió forintos támogatásról!

A friss statisztikák szerint már több mint 500 milliárd forintnyi babaváró hitelt igényeltek a magyar családok. A termék népszerűsége nem véletlen, a feltételek teljesítése esetén ugyanis nem kell visszafizetni az akár 10 milliós támogatást. Külön ki kell emelni, hogy a babaváró program 2020 keretében felvett személyi hitel szabad felhasználású, azaz bármire elkölthető. Fontos tudni ugyanakkor, hogy a babaváró hitelhez minden bank más feltételeket szab: például más az elvárt minimális jövedelem és a jövedelem terhelhetősége. A megújult Pénzcentrum babaváró hitel kalkulátor az aktuális banki feltételek alapján pontosan megmondja, melyik banknál milyen feltételekkel kaphatsz kamatmentes hitelt. Kalkulátorunkban egy kattintással megtudhatod, hogy a jövedelmed alapján mely bankoknál érhető el számodra a babaváró hitel. Ne maradj le a támogatásról, még akkor sem, ha nem tervezel gyereket, mert ügyesen befektetve még így is megérheti igényelni a babaváró hitelt.

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

koronavírus

koronavírus-járvány

mentős

haláleset

salgótarján