Erre a rendőrök se számítottak: buzogányt, szamurájkardot rejtett a családi ház

MTI   
  Megosztom
Erre a rendőrök se számítottak: buzogányt, szamurájkardot rejtett a családi ház

A rendőrök elfogtak Bagon három férfit és egy nőt, akik bántalmaztak egy párt; lakóhelyeiken buzogányt, szamurájkardot, símaszkot, sőt, még egy hamis rendőrigazolvány-tokot is találtak - közölte a Pest Vármegyei Rendőr-főkapitányság szerdán a police.hu oldalon.

Azt írták, hogy új pszichoaktív anyagot vett a később elfogott nőtől egy férfi, azonban nem fizetett, ezért az asszony gázspray-vel lefújta, majd elvette a pénztárcáját. A vevő testvére segítségével szerezte vissza a pénztárcát, amit nem sokkal később a nő családtagjai egy másik férfivel kiegészülve az utcán toroltak meg: a vevőre és várandós párjára támadtak.

A támadásban részt vevő három férfi ellen súlyos testi sértés bűntettének kísérlete, míg a nő ellen önbíráskodás bűntettének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást a Pest Vármegyei Rendőr-főkapitányság. Azt is vizsgálják, köthetők-e hozzájuk további bűncselekmények

- áll a közleményben.

Címlapkép: Getty Images

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2,5 millió forintot igényelnél, 72 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 50 760 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,29 %), de nem sokkal marad el ettől az CIB Bank 50 948 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

rendőrség

szamurájkard

símaszk

buzogány

rendőrigazolvány-tok