Ezek a legjobb éttermek, kávézók, cukrászdák Tiszafüreden 2020-ban - itt a toplista

HelloVidék   
  Megosztom
Ezek a legjobb éttermek, kávézók, cukrászdák Tiszafüreden 2020-ban - itt a toplista

Idén is a Balaton a legnagyobb sláger, de egyre többen érdeklődnek a Velencei-tó és a Tisza-tó lehetőségei iránt is. A korábbi hírek alapján nagyot robbanhat a belföldi turizmus augusztus 20-án, így sok helyen számítanak teltházra a foglalásokat tekintve. Ha még esetleg tervezés alatt áll a hosszú hétvége programja, a HelloVidék segít, hogy a népszerű turistaparadicsomok legjobb helyeit mindenki könnyedén megtalálja.

Hatalmasat robbanhat idén a belföldi turizmus az augusztus 20-i hosszú hétvégén. Korábban már mi is írtunk róla, hogy a legtöbb népszerű szálláshelyen teltházra számítanak és az árak is jelentősen megugrottak. Most is sláger a Balaton, az átlagos foglalási érték 12 százalékkal több idén nyáron a térségében, mint tavaly. Az aktív foglalások darabszáma 6 százalékkal nőtt 2019-hez képest. A legnépszerűbb települések Siófok, Balatonfüred és Hévíz, de a magyar tenger mellett egyre többen választják a Velencei-tó, vagy a Tisza-tó környékét is a néhány napos kikapcsolódás úticéljaként.

Ha még esetleg tervezés alatt áll az augusztus 20-i programunk, akkor még a maradék egy hétben könnyedén tájékozódhatunk az interneten a legjobb lehetőségekről. Listák, utazási oldalak segítenek különböző szempontrendszerek és a korábbi vendégek véleménye alapján a lehető legjobb döntést meghozni.

A világ egyik vezető utazási véleményoldalán, a Tripadvisoron 8,6 millió szálláshelyről, étteremről, programról, légitársaságról és hajóútról szóló több mint 859 millió értékelés és vélemény között böngészhetnek az utazás előtt állók. Így tervezéskor vagy éppen útközben is tájékozódhatunk, hasonlíthatjuk össze a legjobb helyeket.

Korábbi cikkeinkben már bemutattuk Balatonfüred, Szeged, Veszprém és Sopron legkiválóbb vendéglátóhelyeit a Tripadvisor listáját alapul véve, amit a vendégek értékelései alapján állítottak össze. Most azoknak szeretnénk segíteni, akik a balatoni városok helyett egy másik vízparti települést választanának a hosszú hétvégére. A HelloVidék ezúttal Tiszafüred legjobb vendéglátóhelyeit gyűjtötte össze.

Íme Tiszafüred TOP 10 vendéglátóhelye:

  1. HelloHal Halfalatozó
  2. Park Étterem
  3. Hotel Hableány Étterem
  4. Molnar Vendeglo
  5. NoPara
  6. STÉG
  7. Freitag étterem
  8. Korona Cukrászda
  9. Patkos Csarda
  10. Nemzeti Étterem

Címlapkép: Getty Images

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

hellovidék

hosszú hétvége

nyaralás

étterem

gasztro

belföld

turizmus