Itt a bejelentés: megszűnik a nőgyógyászati fekvőbeteg-ellátás ebben a vidéki városban

HelloVidék   
  Megosztom
Itt a bejelentés: megszűnik a nőgyógyászati fekvőbeteg-ellátás ebben a vidéki városban

A balassagyarmati kórház szülészeti-nőgyógyászati ellátásával már nyár óta gondok adódtak, most pedig úgy döntött az intézmény vezetése, hogy idén már szünetelni fog a betegellátás.

A kórház tájékoztatása szerint „a betegellátásban ismételten fennakadások keletkeztek”, ennek okaként „elhúzódó betegséget” említettek. A fekvőbeteg ellátás ez év végéig szünetel, így azoknak, akik szülészet-nőgyógyászati osztályon akut kezelésre szorulnak, a várostól 50 kilométerre található Salgótarjánba kell átmenniük - számolt be róla a nool.hu.

A szakrendelői ellátást, a terhesgondozást és az egynapos ellátást ugyanakkor továbbra is biztosítják. A lap emlékeztet, hogy a kórházban már augusztusban is voltak ellátási problémák, akkor „egy hirtelen jött betegség” a szakrendelést érintette.

Címlapkép: Getty Images

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

gazdaság

szülészet

balassagyarmat

bezárás