Ismét kezdetét veheti az utazás: megnyitja kapuit a Debreceni Nemzetközi Repülőtér

MTI   
  Megosztom
Ismét kezdetét veheti az utazás: megnyitja kapuit a Debreceni Nemzetközi Repülőtér

A Wizz Air légitársasága bejelentette, hogy újra megnyitja debreceni bázisát. Június 5-étől Eindhovenbe, június 12-étől pedig már London Lutonba is repül Debrecenből a Wizz Air. Jegyek a légitársaság weboldalán, valamint mobilalkalmazásán keresztül foglalhatók ezekre, valamint további, Debrecenből induló járatokra.

A járványhelyzet és a beutazási feltételek enyhülésével a légitársaság közönségkedvenc járatai újra elérhetővé válnak, így a kelet-magyarországi utazók ismételten közvetlen járatokkal juthatnak el úti céljukba Debrecenből

Nagy örömmel jelentjük be a kedves utazóközönség számára, hogy habár lassan és fokozatosan, de számos járatunk újra elérhetővé válik. A Debreceni Nemzetközi Repülőtér minden szempontból felkészült az újra indulásra, azonban a biztonságos utazás érdekében fontos, hogy a repülőtéren bevezetett fokozott egészségügyi intézkedéseket mindenki betartsa. Izgatottan várjuk 2021. június 5-én induló első eindhoveni járatunk utasait

– mondta Vajda János, a Debreceni Nemzetközi Repülőteret üzemeltető Debrecen International Airport Kft. ügyvezetője

Öröm számunkra, hogy a hazai és nemzetközi korlátozások enyhülésével újra repülhetünk Debrecenből. A cég továbbra is elkötelezett, hogy elérhető utakat biztosítson mindenki számára, így bízunk benne, hogy fokozatosan egyre több járatot tudunk újraindítani a Debreceni Nemzetközi Repülőtérről is. Jó hír a nyaralást tervezőknek, hogy a következő napokban induló két útvonal után hamarosan visszatérnek a közkedvelt nyaralóhelyekre tartó járatok is, így azok is elkezdhetik az utazást szervezni, akik ebből a régióból szeretnének Európa legszebb tengerpartjaira repülni

– mondta Radó András, a Wizz Air szenior vállalati kommunikációs menedzsere.

A Debreceni Nemzetközi Repülőtér, Magyarország második legnagyobb repülőtere, 2019-ben több mint 600 000 fős utasforgalmat bonyolított, és a légitársaság helyi bázisán köszöntötték a légitársaság 1,5 milliomodik debreceni utasát is.

A cég a még higiénikusabb légi közlekedés korszakának beköszöntével fokozott egészségügyi óvintézkedésekkel is védi utasait és személyzetét, amelyre a jövőben is nagyobb hangsúlyt fektet. A légitársaság a kötelező biztonsági intézkedések és a fedélzeti protokoll mellett a repülés ideje alatt hatékony szellőztetési rendszerrel biztosítja a levegő megfelelő minőségét az egészségügyi kockázatok jelentős csökkentése érdekében. A további intézkedésekről részletek a wizzair.com oldalon találhatók.

Címlapkép: Getty Images

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

légitársaság

wizz air

utazás